Terroristen der fik frit lejde

Komposition

Fraile&Frost skrev og producerede scoret til denne højspændte DR Dokumentar i 2 afsnit om den danske jihadist Kenneth Sørensens dobbeltliv og storstilede svindel med de danske skattekroner. Du kan høre uddrag fra scoret på Soundcloud.

Det Kgl. Teater

Komposition og lyddesign

Vi designede lyden til Det Kongelige Teaters julekampagne, som var baseret på karakteren Røde Orm fra det store vikingdrama af samme navn. Efter en stor succes med opførelse på Moesgaard, genopføres Røde Orm nu igen i Dyrehaven i sommeren 2018.

Adgang med Abdel

Komposition

Fraile&Frost har haft fornøjelsen af at skrive musik til programmet Adgang med Abdel på DR2. Programmet kommer tæt på så forskellige aktuelle emner og  personligheder som statminister Lars Løkke Rasmussen, Svend Brickmann, Peter Aalbaek og #MeToo bevægelsen, bandekrig og mange flere. Adgang med Abdel blev nomineret til TV Prisen 2018 for for bedste aktualitets program.

Jeg Mot Meg

Music Supervision

Sammen med NRK og Apollo Music stod vi for music research og music supervision til den norske programserie Jeg Mot Meg. Programmet har haft stor succes og vandt tabuprisen i Norge. Jeg Mot Mig har også været vist på DR3 med den danske titel Terapitimen.

Krigen

Music Supervision

Vi lavede Music Supervision og research sammen med Nordisk Film og Apollo Music, til denne Oscar nominerede spillefilm af Tobias Lindholm. Se mere om filmen og soundtrack’et på IMDB.

Blomsterberg og Price i De Kongelige Køkkenhaver

Komposition og Music Supervision

Fraile&Frost leverede musikken til 4 programmer med Mette Blomsterberg og James Price, der udforskeder 4 historiske nedslag i den danske madkultur.  Opgaven var at levere stil og stemning til de fantatiske omgivelser i slotshaverne på Dragsholm, Rosenborg, Frederiksborg og Bernstoff, og samtidig flette musikken stilitisk ind de forskellige historiske perioder. 

Popsicle by Flexa

Komposition og lyddesign

I samarbejde med Von Berns og den skandinaviske designfirma Flexa, lavede vi musik og lyddesign til denne eventyrlige film om tilblivelsen af deres nye snedkerbyggede børneseng.

Kvalitetstid med McDonalds

Music Supervision

I samarbejde med No Angel Records og DDB Oslo arbejdede vi for at finde den helt rigtige musik, med det helt rette narrativ og æstetik til 3 tv-reklamer, der viser årstidernes skiften, arbejdet i landbruget og produktionen af fødevarer fra jord til bord.

Volkswagen - 'Cloud Nine'

Music Supervision

I samarbejde med Storyline(NO) og Apollo Music (DK) fandt frem til den rigtige musik, track’et ‘Cloud Nine’, til denne Volkswagen Passat TV-kampagne.

How it Feels

Komposition

How It Feels er et ud af fire tracks vi producerede til Gabba’s forårskampagne Dedicated in Tokyo 2016. Målet var at indfange den urbane og pulserende vibe fra Tokyo’s byliv.

Gabba Dedicated

Komposition og Lyddesign

Gabba Dedicated 2016 kampagnen består af en række film, der giver et indblik i forskellige kunstnere og iværksætteres liv i København. Lyd, musik og billeder blev produceret i et meget tæt samarbejde, som sikrer at karakterens unikke stil og udstråling reflekteres i alle filmens elementer.

Nordlys

Komposition

Nordlys er komponeret specielt til en række film, som vises på den danske OL Pavillon tegnet af Henning Larsen på Ipanema stranden i Rio de Janeiro. De er lavet i samarbejde med instruktør Anders Bundgaard og Visit Denmark. Musikken underbygger fortællingen om de stolte nordiske traditioner inden for arkitektur og socialt design.

SAPA Animation

Komposition

Vi komponerede musikken til Racecar og Snørhattas SAPA Animation. Filmen vandt guldprisen i Graffil Awards, Norges vigtigste prisuddeling for Visuel Kommunikation. Musikken tilfører en ekstra dybde til den futuriske æstetik og fortællingen om innovative løsninger.