Jeppe Rohde Nielsen

Jeppe Rohde Nielsen er instruktør og har erfaring med både kortfilm og reklamefilm. Han elsker at tage del fra første ide til færdigt produkt og hans store nysgerrighed driver en konstant research og udvikling af ideer, da ambitionen er at skabe unikke og rørende projekter.

Hans kortfilm er præmieret og vist på både festivaler og gallerier i Skotland, England og Danmark.

Niklas Frost

Niklas Frost er Producer, Komponist og Lyddesigner. Han har tidligere arbejdet med distribution og salg i filmbranchen, b.la. hos Det Danske Filminstitut og LevelK. Niklas har desuden en fortid som forsanger og sangskriver i bandet The Olympics.

 

David Rohde

David Rohde er filmfotograf og klipper med erfaring indenfor reklame- og dokumentarfilm. Han har flere store dokumentar projekter og reklame film på cv’et, og har rejst jorden rundt for at opstøve de bedste skud.

Hans personlige mål er at drive sin udvikling fremad, og tænker derfor et hvert projekt som en mulighed for at rykke grænsen kreativt og teknisk.

Patricio Pock-Steen Fraile

Patricio Pock-Steen Fraile er komponist og lyddesigner der arbejder med musik og lyd i tværmediale sammenhænge, herunder spillefilm, kortfilm, scenekunst, og som musikkonsulent i reklamebranchen. Patricio er meget optaget af DIY kulturen og driver også lydfællesskabet Tamboril hvor musik og lyd udforskes som middel til at fortælle historier og møder mellem mennesker.